Parkování

Parkování

Přímo u poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře se nachází pouze malé parkoviště s omezenou kapacitou (max. 5 osobních automobilů), lze zde zaparkovat s osobním automobilem. Parkování autobusu je dovoleno vždy pouze na dobu výstupu a nástupu osob. Majitele automobilů do 3,5t prosíme, aby využili parkoviště u Zámku Žďár nad Sázavou. Z parkoviště k poutnímu kostelu sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře je to přibližně 10 minut pěšky do kopce. Nově zrekonstruované a rozšířené parkoviště je určeno pouze pro osobní automobily (do 3,5t). Autobusy mohou zaparkovat během víkendu na parkovišti firmy TOKOZ, přes celý týden u fotbalového hřiště - Bezručova ulice.

Prosíme všechny návštěvníky poutního místa, ať neparkují svá auta za značkami zákaz vjezdu. Auta zaparkovaná při kraji silnice omezují průjezdnost komunikace a často komunikaci zcela zablokují. Autům zaparkovaným v zákazu vjezdu navíc hrozí pokuta od Policie ČR a Městské Policie Žďár nad Sázavou.

Parkoviště

Máte-li jakýkoliv dotaz, připomínku či kritiku, napište nám. Na Vaše dotazy odpovíme v nejkratším možném termínu. Děkujeme!

Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře
Sychrova
591 02 Žďár nad Sázavou

info@zelena-hora.cz
www.zelena-hora.cz

Nedaří se vám najít na webu informaci, kterou potřebujete? Využijte fulltextové vyhledávání.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.